Guide mäklare - Åre

Fastighetsbyrån Årelogo Fastighetsbyrån Åre

Företagsnamn:Fastighetsbyrån Åre
Gatuadress: Årevägen 109
Postnummer: 83013
Ort: ÅRE
Telefon: 0647-50970
Hemsida:Fastighetsbyrån Åre


Presentation: Fastighetsbyrån Åre

Åre

Vi som arbetar på Fastighetsbyrån i Åre bor och arbetar på orten sedan många år tillbaka och har stor erfarenhet av marknaden och prisbilden i Åre med omnejd - från Mörsil i öster, Storlien i väster till Vålådalen i söder.

Åre växer så det knakar och är inte längre bara en vintersportort utan erbjuder aktiviteter och puls året runt. Detta har bidragit till att många väljer att köpa sitt eget fritidsboende i form av fjällstuga eller bostadsrättslägenhet. Även inflyttningen av bofasta, som vill njuta av livskvaliteten av att bo och leva i Åre, ökar successivt.

Vi hjälper dig med kontakter och vilka leverantörer som kan ge dig den hjälp du behöver. Självklart hjälper även vår samarbetspartner Swedbank i Åre/Järpen till med möjlighet till finansiering och ger dig råd om passande försäkring.

Alla uppdrag är unika för oss och förtroendet att förmedla en bostad värderar vi mycket högt. Vi har genom åren kunnat se att nöjda kunder kommer tillbaka till oss. Det värmer och det är vi väldigt stolta över!

Varmt välkommen till Fastighetsbyrån i Åre!

webbplats Fastighetsbyrån Åre